Program „Pomoc osobom niepełnosprawnym poszkodowanym w wyniku żywiołu lub sytuacji kryzysowych wywołanych chorobami zakaźnymi” – Moduł IV  finansowany przez PFRON w związku z wystąpieniem w Polsce, zagrożenia epidemicznego oraz stanu epidemii.

Czas realizacji – od 22 lipca 2021 r. do 31 grudnia 2021 r.

Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie we Włoszczowie zaprasza osoby posiadające orzeczenie o niepełnosprawności, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności lub orzeczenie równoważne do udziału w programie ,,Pomoc osobom niepełnosprawnym poszkodowanym w wyniku żywiołu lub sytuacji kryzysowych wywołanych chorobami zakaźnymi” – Moduł IV.

W ramach realizacji programu planuje się zorganizowanie zakupu i dostarczenie do osób posiadających orzeczenie o niepełnosprawności paczek z podstawowymi produktami spożywczymi oraz paczek z artykułami czystości i ochrony osobistej.

Osoby chętne do uczestnictwa w programie proszone są o wypełnienie Formularza zgłoszeniowego i wraz z wymaganymi załącznikami przesłanie do tutejszego Centrum w terminie do 31 sierpnia 2021r.

Szczegółowe informacje można uzyskać pod numerem telefonu (041) 39-44-993 w godzinach od 7.30 do 15.30 w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie we Włoszczowie.

Załączniki:

Formularz zgłoszeniowy uczestnika programu